What are you looking for?
Loading

Nieuwsbrieven

Versterken en vernieuwen geeft verschillende digitale en papieren nieuwsbrieven uit.

De gemeente Groningen verstuurt wekelijks een digitale nieuwsbrief met nieuws over het gebied van de voormalige gemeente Ten Boer. Hierin staat ook nieuws over versterken en vernieuwen. Aanmelden kan via gemeente.groningen.nl.

Er zijn digitale nieuwsbrieven voor Ten Post en Woltersum. Deze nieuwsbrieven verschijnen minimaal 1 keer per maand. Aanmelden kan door een mail te sturen naar versterkenenvernieuwen@groningen.nl. Geef hierin aan of u een nieuwsbrief voor Ten Post of Woltersum wil ontvangen.

Ten Boer Versterkt en Vernieuwt verschijnt een paar keer per jaar. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis in Ten Boer verspreid.

Ten Post Versterkt en Vernieuwt verschijnt een paar keer per jaar. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis in Ten Post verspreid.

Woltersum Versterkt en Vernieuwt verschijnt een paar keer per jaar. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis in Woltersum verspreid.

In juni 2022 was er een papieren nieuwsbrief in de kleine dorpen en het buitengebied. De nieuwsbrief is voor alle inwoners van de voormalige gemeente Ten Boer en de Meerdorpen, met uitzondering van Meerstad, Ten Boer, Ten Post en Woltersum.

In februari 2023 was er een eenmalige uitgave van de Informatiekrant Versterken & Vernieuwen.

Vraag dan een NEE-NEE sticker aan. Met een NEE-JA sticker wordt de nieuwsbrief wel bezorgd.